fredag 5. oktober 2018

Bidrag til uftordring nr. 5 hos Scrap the Rainbow

I oktober markere Scrap the Rainbow Rosa sløyfe-måned og kampen mot kreft, særlig brystkreft, så oppgaven er rett og slett: Rosa og sløyfe
Denne gangen har jeg laget to kort med egenproduserte bakgrunner, de er laget med stensiler og akvarellpulver, i merkene Brusho og Infusions fra PaperArtsy. I perioder er jeg helt hekta på bruke de produktene, kanskje fordi det kan virke litt tilfeldig hvordan det blir til slutt. 
Stensilene er fra Tim Holst, blomster og klokker. Det er pyntet med osteklut som på det ene er farget med Infusions i rosa. Blomstene er hvite blomster fra Prima som er farget med Infusions og limt oppå en annen for å få mer dimensjon. Klokkerammen som er brukt på det ene kortet er fra Tattered Angels. Det store tekststempelet er fra Norsk Stempelblad og de små tekststemplene er fra North Star Design. I tillegg er det pyntet med rosa sløyfer og knapper.

 De små tekstene fra North Star er supre å stemple på resteark og punche ut med "Word Window punch" fra Stampin' Up.
 På dette kortet er det "stemplet" med stensil, dvs. et er egentlig et andregenerasjons-trykk, altså etter at stensilen er plassert over et ark og fargepulver er strødd over og vann sprayet på, når stensile fjernes legges den oppned på et annet ark slik at overskuddsfarge ikke går til spille.
Jorunn Elin og jeg donerer kortene vi lager til månedens utfordring til kortsalg til inntekt for Kreftforskning via Barnekreftforeningen. Vi håper mange blir med på utfordringen.

1 kommentar: