torsdag 25. oktober 2018

Rosa sløyfe og en liten rev

God torsdag alle sammen,på tide å vise fram noen flere Scrap the Rainbow-kort, denne gangen totalt 3 kort. De to første er ganske like, stemplene som er brukt her er fra Aall&Create (motiv) og Norsk Stempelblad (tekst), det eneste som er forskjellig er fargene som er brukt for å gi farge til bakgrunnsarket, det øverste er farget med Brusho-pulver i fargen Rose Red, det nederste med Infusions i fargen Frankly Scarlet. I Infusions er det både fargepigmentpulver og valnøttblekkkrystaller (walnut ink) som gir brunfarge og litt mer vintage/shabby uttrykk

Det siste kortet for denne gang er lagd med mønsterpapir og pynteelement fra Bobunny sin babyserie. Det er kombinert med forskjellige blonder og pompombånd og mørkeblå kartong fra Bazzill. Tekststemplene er fra North Star Design og embosset i hvitt.
Jeg trodde jeg hadde glemt sløyfa på det siste kortet, men ved nærmere inspeskjon har faktisk den lille bjørnejenta sløyfe ved øret sitt, så selv om den er liten, så er det ei sløyfe så god som noen ;)

Selve utfordringen finner dere her


1 kommentar: