fredag 4. september 2020

DT-bidrag etter sommeren

 Nå er det lenge siden sist jeg delte noe her i bloggen, har vært mer opptatt av å dele på de to stedene hvor jeg er med medlem av DesignTeamet, nemlig Hobbygarasjen og Scrap the Rainbow.

Da kan

Augustutfordringene:

Hobbygarasjen:

Det er på tide å vise frem litt inspirasjon til temaet denne måneden "Alt er lov", og hvorfor ikke vise et kort som jeg ble inspirert til å lage? Så nemlig et skikkelig stilig kort hos Ranger, helt "Clean and simple". Jeg ville gjøre litt mer utav det, så her er det:Legger med et bilde av kortet sammen med produktene som er brukt:


Materialliste:
Stempler: Papirdesign - Vipps og Papirdesign - Ha en fin dag
Blekk: VersaFine Clair i fargene: Tulip RedSummertimeCheerfulVerdant, Paradise (kan erstattes med Blue Belle), Fantasia, Purple Delight og Morning Mist
Kortbase: Creotime

Vi er på god vei inn i konfirmasjonssessong og siden Maja Design akkurat har kommet med den nydelig serien Miles Apart tenkte jeg å bruke de til et konfirmasjonskort til en gutt.


Inni kortet stemplet jeg et at Papirdesign sine "Vipps" -stempler


Selve arket er så fint at man fint kan bruke det til å pynte baksiden også. Jeg fant fram et gammelt stempel med stjerner og stemplet litt her og der for å pynte opp litt

Materialliste: 

Mønsterark: Maja Design - Miles Apart Stay Home

Dies: Bølger Elisabeth Craft og Papirdesign Konfirmant

Stempel: Papirdesign Vipps

Stempelpute: Versafine Clair Acorn

Kartong: Bazzill Java og Vanilla

Blomst: Prima - Naples Shore/Capri


Scrap the Rainbow

Jeg har laget bursdagskort til ei god venninne som fylte 50 i juni, hun er ei «fresk dama» som liker sterke farger. Det er brukt Distress Oxides, stensil fra Aall&Create og Giogiocraft og dies fra PapirDesign og Sizzix.

Så jeg lekte meg med en gelli plate og lagde bakgrunnen selv med akrylmaling, et par stensiler og en bit bølgepapp. Pyntet med et par buttons, litt glittertråd og en Primablomst.


Septemberbidrag:

Hobbygarasjen: Det er ikke så lenge siden Maja Design kom med en ny kolleksjon som bl.a. passer ypperlig til konfirmasjonskort til jenter.
Så her har jeg brukt Creotime kortbaser, Maja Desing Miles Apart møsterark Have Faith og Thninking of youstempel av kjole fra Elisabeth Craft, dies av kjole fra Elisabeth Craft, og "Konfirmant"-dies fra PapirDesign, rose fra Prima.
Jeg har denne gangen laget et slimlinekort hvor jeg har stemplet en blomst flere ganger på mørkeblå kartong, embosset med gull og malt med oransje glitterakrylmaling (Starlights).

Scrap the Rainbow

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar