torsdag 14. januar 2021

DT-bidrag i januar 2021

I scrap the rainbow er januarutfordringen å bruke metall på prosjektet, det kan være lite eller mye. Mine bidrag var disse: Først har jeg rett og slett brukt metalltape, kartong og dies for å lage et maskulint kort. Tapen er aluminiumstape fra Biltema limt på kartong som er kuttet ut med en dies fra Cheery Lynn montert på noen lag med svart kartong og kartong med aluminiumstape på. Ordet er stanset ut 3 ganger og limt oppå hverandre for å gi litt mer dimensjon.


Det andre kortet har utgangspunkt i kartong i fargen Rose gold med to ulike overflater, den lyseste er i perlemor og den mørkeste er blankpolert. Sommerfugler og rosa gull passer fint til sommerfugler og et utsagn som "Glad i deg", perfekt for et morsdagskort.

Månedens utfordring er finner du her.

Hobbygarasjen har utfordring å bruke glitter på prosjektet, og mitt bidrag er denne gangen kort lagd med glitterark fra Best Creations, sort kartong og dies fra Time for Tea og Papirdesign, de nye slimline diesene er så artig å jobbe med. Har kuttet ut diesen 2 gnager og byttet "inlays" fra den ene fargen til den andre. Glitterarket fra Best Creations er perfekt å bruke om man vil ha glamour uten at det drysser over alt.Materialliste:

Papir: Best Creation Bright goldCraftEmotions - Svart

Dies: Time for Tea - slimline Candy StripePapirdesign Gratulerer

Limprodukter: 3D puterDobbeltsidig tape


Bli med på utfordringen da vel, den finner du her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar